25,00 

Darilni paket skodelica in džezva

Skodelica z pikami in džezva za kavo združuje čar pikastega dizajna z unikatnim napisom, ki prinaša toplino in udobje v vaš dom.

Pikasti vzorec na skodelici dodaja igrivost in razigranost, kar naredi to skodelico odlično za sproščene trenutke ob pitju kave ali čaja.

Džezva za kavo, ki je del celotnega seta, dopolnjuje doživetje popolne kave in prinaša pridih tradicionalnosti v vašo vsakodnevno rutino.

darilni paket skodelica in džezva, darilo, božično darilo, darilo za rojstni dan, darilo za praznike

25,00 

Add to cart
Buy Now
SKU: SK45 Categories:

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 60 €.

Načini plačila

Na voljo so vam paypal, stripe, UPN in po povzetju.

Hitra dostava

1 do 3 delovne dni.

☕️ Odlično darilo: Skodelica  z džezvo je popolna izbira za prijetne trenutke ob pitju in kuhanju priljubljenih napitkov.

🌈 Visokokakovostni tisk s sublimacijo: Napisi na skodelici so natisnjeni s posebno tehniko sublimacije, ki zagotavlja dolgotrajno in živahno barvno reprodukcijo.

🌟 Opomba o barvah tiska: Barve potiska se lahko rahlo razlikujejo od tistih na zaslonu, običajno so nekoliko temnejše, vendar še vedno ohranjajo čarobnost.

🍵 Keramična skodelica za uživanje: Skodelica ima prostornino 325ml, kar je idealno za uživanje bele kave, čaja, vroče čokolade in drugih napitkov.

🍵 Emajl džezva je jeklena pločevina prevlečena z emajlom. Tisk je narejen z aplikacijo vinil in ni priporočena za pranje v pomivalnem stroju.

📬 Brezplačna dostava nad 60€: Pri nakupu nad 60€ vam nudimo brezplačno dostavo, da bo vaše nakupovanje še prijetnejše.

⏳ Hitra obdelava naročila: Vaše naročilo bo odposlano v 1–3 delovnih dneh po prejemu plačila, tako da boste lahko uživali v skodelici kmalu.

📞 Obvestilo o dostavi: Ves čas boste obveščeni o statusu vašega paketa preko SMS sporočila.

💌 Personalizacija in posebni izdelki: Imate svojo lastno idejo? Pišite nam na 📩 info@rerum.si in z veseljem bomo uresničili vaše želje.

💝 Hvala za Vaše naročilo in zaupanje: Vaša podpora nam pomeni veliko.

👍 Spremljajte nas na družbenih omrežjih: