28,00 

Darilni paket začni vsak dan z nasmehom

Emajl skodelica in džezva za kavo sta popolno kombinacijo za ljubitelje kave, ki cenijo rustikalen šarm in pozitiven začetek vsakega dneva.

Na skodelici je napis “Začni vsak dan z nasmehom,” ki spodbuja pozitiven začetek dneva in ustvarja prijetno vzdušje med pitjem kave.

Emajl skodelica in džezva za kavo z napisom začni vsak dan z nasmehom. darilo za rojstni dan, darilo za praznike, darilo za božič,

28,00 

Add to cart
Buy Now
SKU: D02 Categories:

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 60 €.

Načini plačila

Na voljo so vam paypal, stripe, UPN in po povzetju.

Hitra dostava

1 do 3 delovne dni.

☕️ Odlično darilo: Skodelica  z džezvo je popolna izbira za prijetne trenutke ob pitju in kuhanju priljubljenih napitkov.

🌈 Visokokakovostni tisk s sublimacijo: Napisi na skodelici so natisnjeni s posebno tehniko sublimacije, ki zagotavlja dolgotrajno in živahno barvno reprodukcijo.

🌟 Opomba o barvah tiska: Barve potiska se lahko rahlo razlikujejo od tistih na zaslonu, običajno so nekoliko temnejše, vendar še vedno ohranjajo čarobnost.

🍵 Emajl skodelica za uživanje: Skodelica ima prostornino 325ml, kar je idealno za uživanje bele kave, čaja, vroče čokolade in drugih napitkov.

🍵 Emajl džezva je jeklena pločevina prevlečena z emajlom. Prostornino ima 0,7 ml.  Tisk je narejen z aplikacijo vinil in ni priporočena za pranje v pomivalnem stroju.

📬 Brezplačna dostava nad 60€: Pri nakupu nad 60€ vam nudimo brezplačno dostavo, da bo vaše nakupovanje še prijetnejše.

⏳ Hitra obdelava naročila: Vaše naročilo bo odposlano v 1–3 delovnih dneh po prejemu plačila, tako da boste lahko uživali v skodelici kmalu.

📞 Obvestilo o dostavi: Ves čas boste obveščeni o statusu vašega paketa preko SMS sporočila.

💌 Personalizacija in posebni izdelki: Imate svojo lastno idejo? Pišite nam na 📩 info@rerum.si in z veseljem bomo uresničili vaše želje.

💝 Hvala za Vaše naročilo in zaupanje: Vaša podpora nam pomeni veliko.

👍 Spremljajte nas na družbenih omrežjih: