13,90 

KRALJICE SO ROJENE

⭐️ Majica za rojstni dan z napisom “Kraljice so rojene v mesecu [željeni mesec]” 👑🎂

👕 Praznujte svoj rojstni dan z eleganco in stilom s to posebno majico, ki nosi ponosno sporočilo. Vsaka kraljica je posebna, še posebej tiste, rojene v [želenem mesecu].

izberi barvo, izberi velikost
Choose an option / Choose an option
kraljice so rojene, majica za rojstni dan, majica za kraljico, majica za slavljenko, majica za rojstni dan , darilo, rerum, tisk po naročilu

13,90 

Add to cart
Buy Now

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 60 €.

Načini plačila

Na voljo so vam paypal, stripe, UPN in po povzetju.

Hitra dostava

1 do 3 delovne dni.

 

👉 Kvaliteten tisk z folijo za tekstil: Napis je tiskan z visokokakovostno folijo za tekstil, ki zagotavlja obstojnost in jasnost sporočila.

🌈 Barvite podrobnosti: Barve potiska so živahne in polne življenja, vendar se lahko nekoliko razlikujejo od tistih, prikazanih na zaslonu.

👕 Kvalitetna bombažna tkanina: Majica je izdelana iz 100% bombaža, ki je prijeten za nošenje in zagotavlja udobje ves dan.

🧼 Priporočila za vzdrževanje: Da bo vaša majica ostala v odličnem stanju, priporočamo pranje v pralnem stroju pri temperaturi 40°C in likanje na notranji strani.

📬 Brezplačna dostava nad 60€: Pri nakupu nad 60€ vam podarjamo brezplačno dostavo, da bo vaše nakupovanje še bolj prijetno.

⏳ Hitra obdelava naročila: Vaša majica bo odposlana v 1-3 delovnih dneh po prejemu plačila.

📞 Obvestilo o dostavi: O statusu vašega paketa boste obveščeni preko SMS sporočila.

💌 Personalizacija in posebni izdelki: Imate svojo lastno idejo? Pišite nam na 📩 info@rerum.si in z veseljem bomo uresničili vaše želje.

💝 Hvala za Vaše naročilo in zaupanje: Vaša podpora nam pomeni veliko. Zahvaljujemo se vam za izbiro naše unikatne majice.

👍 Spremljajte nas na družbenih omrežjih:

 

 

 

 

Additional Information

izberi barvo

bela, črna

izberi velikost

2XL, L, M, S, XL