11,90 

mene ne bo noben jebu

Skodelica s prepoznavnim Grinchovim obrazom je popolno združenje zabave in izrazite izjave.

Napis “Mene ne bo noben jebu” dodaja piko na i, saj izraža samozavest in odločnost, da se ne bo pustil zmesti nobenim težavam ali nevšečnostim. Skodelica ni zgolj posoda, temveč izjava o življenjskem slogu – izjava, ki v svoji neposrednosti in humorju prinaša smeh v vsakdanje trenutke.

rerum skodelica, zabavna šalca grinch, mene ne bo noben jebu šalca, mene ne bo noben jebu skodelica, smešna skodelica, darilo skodelica

11,90 

Add to cart
Buy Now
SKU: SK27-1 Category:

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 60 €.

Načini plačila

Na voljo so vam paypal, stripe, UPN in po povzetju.

Hitra dostava

1 do 3 delovne dni.

☕️ Odlično darilo: Skodelica je popolna izbira za prijetne trenutke ob pitju priljubljenih napitkov.

🌈 Visokokakovostni tisk s sublimacijo: Napisi na skodelici so natisnjeni s posebno tehniko sublimacije, ki zagotavlja dolgotrajno in živahno barvno reprodukcijo.

🌟 Opomba o barvah tiska: Barve potiska se lahko rahlo razlikujejo od tistih na zaslonu, običajno so nekoliko temnejše, vendar še vedno ohranjajo čarobnost.

🍵 Keramična skodelica za uživanje: Skodelica ima prostornino 325ml, kar je idealno za uživanje bele kave, čaja, vroče čokolade in drugih napitkov.

📬 Brezplačna dostava nad 60€: Pri nakupu nad 60€ vam nudimo brezplačno dostavo, da bo vaše nakupovanje še prijetnejše.

⏳ Hitra obdelava naročila: Vaše naročilo bo odposlano v 1–3 delovnih dneh po prejemu plačila, tako da boste lahko uživali v skodelici kmalu.

📞 Obvestilo o dostavi: Ves čas boste obveščeni o statusu vašega paketa preko SMS sporočila.

💌 Personalizacija in posebni izdelki: Imate svojo lastno idejo? Pišite nam na 📩 info@rerum.si in z veseljem bomo uresničili vaše želje.

💝 Hvala za Vaše naročilo in zaupanje: Vaša podpora nam pomeni veliko.

👍 Spremljajte nas na družbenih omrežjih: