20,26 

PREDPASNIK KADAR NOSIM TA PREDPASNIK

👩‍🍳 Pokažite svoj smisel za humor in ljubezen do kuhanja s tem edinstvenim predpasnikom!

Z napisom “Kadar nosi ta predpasnik sem JAZ šef in pika ” boste zagotovo nasmejali vse obiskovalce vaše kuhinje.

kadar nosim ta predpasnik, zabavni predpasnik, darilo, rerum, zabavni predpasnik za darilo,

20,26 

Add to cart
Buy Now
SKU: P03-1 Category: Tag:

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 60 €.

Načini plačila

Na voljo so vam paypal, stripe, UPN in po povzetju.

Hitra dostava

1 do 3 delovne dni.

👨‍🍳 Predpasnik z 2 žepoma – Dolge Dimenzije (70×95 cm) 👩‍🍳

🔘 Dva prostorna žepa: Ta predpasnik je opremljen z dvema velikima žepoma, kamor lahko shranite kuhinjske pripomočke, recepte ali druge drobnarije, ki jih potrebujete pri kuhanju.

📏 Dolge dimenzije za popolno pokritost: S svojimi impresivnimi merami 70×95 cm, ta predpasnik zagotavlja zaščito in pokritost, ki jo potrebujete med kulinaričnimi pripravami.

👕 Material najvišje kakovosti: Sestavljen iz 65% poliestra in 35% bombaža, zagotavlja udobje, trpežnost in enostavno vzdrževanje.

🧽 Enostavno za čiščenje: Enostavno očistite s krpo ali operite v pralnem stroju, da bo predpasnik vedno brezhiben in pripravljen na naslednje kuhanje.

🎁 Odlično darilo za kuharske navdušence: Ta predpasnik je tudi odlično darilo za vse, ki uživajo v kuhanju in ustvarjanju kulinaričnih mojstrovin.

📬 Brezplačna dostava nad 60€: Pri nakupu nad 60€ vam ponujamo brezplačno dostavo, da bo vaša nakupovalna izkušnja še bolj prijetna.

💝 Za več informacij in naročila: Pišite nam na 📩 info@rerum.si, če imate kakršnakoli vprašanja ali posebne želje glede izdelka.

👍 Spremljajte nas na družbenih omrežjih: