11,90 

TO JUTRO JE V PI

Za tiste, ki cenijo iskrenost in se znajo nasmejati življenjskim zapletom, je ta skodelica kot nalašč. Ni zgolj posoda za kavo, temveč tudi izraz tistih dni, ko se zdi, da je vse narobe, a kljub temu želimo ohraniti svojo duhovitost. S to skodelico Grincha in iskreno izjavo boste zagotovo zbudili smeh in morda celo opomnili sebe, da je smisel za humor najboljši zaveznik v težkih trenutkih.

skodelica to jutro je v pizdi, zabavna skodelica, skodelica z sarkazmom, zabavna šalca, smešna šalca, jutranja šalca, darilo, rerum

11,90 

Add to cart
Buy Now
SKU: SK29 Category:

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 60 €.

Načini plačila

Na voljo so vam paypal, stripe, UPN in po povzetju.

Hitra dostava

1 do 3 delovne dni.

☕️ Odlično darilo: Skodelica je popolna izbira za prijetne trenutke ob pitju priljubljenih napitkov.

🌈 Visokokakovostni tisk s sublimacijo: Napisi na skodelici so natisnjeni s posebno tehniko sublimacije, ki zagotavlja dolgotrajno in živahno barvno reprodukcijo.

🌟 Opomba o barvah tiska: Barve potiska se lahko rahlo razlikujejo od tistih na zaslonu, običajno so nekoliko temnejše, vendar še vedno ohranjajo čarobnost.

🍵 Keramična skodelica za uživanje: Skodelica ima prostornino 325ml, kar je idealno za uživanje bele kave, čaja, vroče čokolade in drugih napitkov.

📬 Brezplačna dostava nad 60€: Pri nakupu nad 60€ vam nudimo brezplačno dostavo, da bo vaše nakupovanje še prijetnejše.

⏳ Hitra obdelava naročila: Vaše naročilo bo odposlano v 1–3 delovnih dneh po prejemu plačila, tako da boste lahko uživali v skodelici kmalu.

📞 Obvestilo o dostavi: Ves čas boste obveščeni o statusu vašega paketa preko SMS sporočila.

💌 Personalizacija in posebni izdelki: Imate svojo lastno idejo? Pišite nam na 📩 info@rerum.si in z veseljem bomo uresničili vaše želje.

💝 Hvala za Vaše naročilo in zaupanje: Vaša podpora nam pomeni veliko.

👍 Spremljajte nas na družbenih omrežjih: