Dobrodošli na strani Rerum.si!

Rerum.si je vaša destinacija za edinstvene in zabavne majice, ki bodo dodale piko na i vašemu stilu. Naša ponudba vključuje smešne majice, majice za rojstni dan, otroške majice, otroške bodije, predpasnike, steklenice in skodelice. Pri nas boste zagotovo našli izdelek, ki vam bo v veselje.

ni ga vitamina majica, majica za svetega martina, zabavna majica, pivska majica, rerum majica, majica po naročilo, hoodie po naročilu, darilo

Hitra izdelava in dostava

Naša ekipa si prizadeva, da boste vaš izdelek prejeli v najkrajšem možnem času. Naš čas dostave znaša le 1 do 3 dni, odvisno od potrditve plačila. Vztrajamo pri tem, da naročene izdelke pošljemo še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan.

 

Brezplačna dostava

Poleg hitre dostave pa vam ponujamo tudi brezplačno dostavo ob nakupu nad 60 €. Vaše pakete vam dostavljamo preko Pošte Slovenije.

Kako poteka naročilo?

Izberite ali ustvarite svoj motiv. Lahko se odločite med že pripravljenimi potiskanimi zgodbami, ki smo jih ustvarili za vas, ali pa nam zaupate svoje kreativne ideje.

 

Izberite velikost in barvo tekstila. Na voljo so različne velikosti moških, ženskih in otroških majic. Prav tako lahko izberete različne barve majic, če želite nekaj posebnega.

 

Oddajte naročilo. Izpolnite kontaktne podatke, ki so potrebni za dostavo na vaš naslov. Po opravljenem plačilu boste kmalu prejeli paket, ki ga dostavi poštar.

 

Vaš logo ali dizajn natisnemo na majico, bodi ali skodelico. Naše majice in bodiji so  izdelani iz 100% naravnega bombaža, kar zagotavlja udobje in kakovost. Pri nas natisnemo skoraj vse, razen denarja.

 

Bodiji z imenom novorojenčka so tudi odlično darilo za novopečene starše.

 

Rerum.si je več kot le spletna trgovina, smo ustvarjalci spominov in izrazov.

skodelica šele po prvem kofetu se spremenim, darilo, skodelica, božično darilo, zabavna skodelica

O NAS

Za nami stojiva Rado in Tanja. Sva ponosna starša dveh igrivih fantov, ki najina dneve napolnita s smehom. Družina nama nesebično stoji ob strani na najini podjetniški poti, kar nama veliko pomeni.

 

Rerum.si je več kot le trgovina. Smo del vaših spominov, smeha in izrazov.

 

Hvala, ker ste del naše
zgodbe!

božična majica božiček, majica za božič, majica z božičnim motivom, tisk na majico, rerum